Ervaringen

Mijn doel is om voor jou negatieve uitdagingen
om te zetten naar een controleerbare situatie.

Ik heb met Neela samenwerkt voor het schrijven van een draaiboek voor een dvd over opvoedingstips voor kinderen tussen 6-12 jaar en pubers. Deze samenwerking is soepel verlopen. Ik heb het dan ook als zeer prettig ervaren om met iemand samen te werken die zich aan afspraken houdt, eerlijk is en praat vanuit eigen ervaringen.

M.

Ik heb Neela leren kennen als een warme persoonlijkheid met een oprechte interesse in mensen. Ik vind haar eerlijk en direct en heb prettig met haar samengewerkt.

Debbie

In mijn gesprekken met Neela komt een heel betrokken mens naar voren. Een sterke persoonlijkheid met veel passie, warmte en verbinding. Je vindt bij haar een luisterend oor, een scherpe analyse en directe eerlijkheid. Voor mij een verademing, heerlijk.

Tinus

Neela is voor mij iemand die: Een groot hart heeft voor de mensen die een zetje in de rug kunnen gebruiken. Een enorme kracht is in doorzetten zowel privé als zakelijk. Eerlijk is in haar mening. Goed kan onderbouwen vanwege haar kennis en ervaring.

M.G.

Neela is oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig, geeft 100% aandacht, is vriendelijk en doortastend met respect. Een persoonlijke klik tijdens deze bijzondere persoonlijke ontwikkelingssessies vind ik ontzettend belangrijk. Een veilig gevoel om je open te stellen en samen te werken. In Neela heb ik een match gevonden! De regressie- en reïncarnatietherapie, alsmede de hypnoses hebben mij geholpen balans te vinden in gevoelens, ervaringen en gedachten.

Zita Braat

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op: